Actie afgelopen! Alle vrienden en leden bedankt
Turnz Vriendenactie
Word vriend van Turnz en kies een van deze mooie pakketten

Spelregels

Met uw sponsoring tijdens de Vriendenactie steunt u Turnz Amsterdam Gymnastics. Daarvoor zijn we u alvast enorm dankbaar. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, waarbij elk pakket een eigen invulling heeft en staat voor een bepaald bedrag. Bij het betreffende pakket staat ook vermeld welke tegenprestatie wij voor uw sponsoring leveren. Bij verwerking of samenstelling van het pakket kan het zijn dat vanwege overmacht of andere gewichtige reden de inhoud afwijkt van het gebodene. Wij zullen u in dit geval altijd op de hoogte stellen.

Verwerking van donaties

Uw donatie wordt afgehandeld door een aanbieder van betalingsverwerking, Stichting Beheer Verenigingsgelden Clubkit. Deze stichting verzorgt beveiliging van betaalmethoden, mogelijkheid voor iDeal betalingen en uitvoering van incasso's en onze administratieve afhandeling. Op uw afschrift zal (afhankelijk van de gekozen betaalmethode) de naam van deze incassant staan of de naam van de bank waar de Stichting bankiert. Deze dienstverlener zorgt er namelijk voor dat betaling veilig verwerkt worden en gebundeld bij Turnz Amsterdam Gymnastics terecht komen zodat de administratie zo efficiënt mogelijk verloopt is en de donaties correct verwerkt worden.

Uw gegevens

Door het doen van een donatie verstrekt u gegevens. Wilt u weten hoe uw gegevens gewaarborgd worden en wat er met uw gegevens gebeurt? Dit wordt uitgelegd in het privacybeleid.