Actie afgelopen! Alle vrienden en leden bedankt
Turnz Vriendenactie
Word vriend van Turnz en kies een van deze mooie pakketten

Christine Tol

Dames - Divisie 1 en 2 Bovenbouw

Turnz is op zoek naar vrienden. We willen een grote vriendenclub, die we gaan uitnodigen op onze turnfeestjes! Natuurlijk dragen onze vrienden bij waardoor wij nog fijner kunnen trainen.
Van 16 januari tot en met 15 februari gaan we allemaal op zoek naar vrienden.
Met de opbrengst van de actie waarborgen we financiële ondersteuning van de Turnz organisatie voor de recreatie-, wedstrijd- en topsport.

Ik wil graag dat jij mijn vriend wordt omdat:

Turnz is op zoek naar vrienden. We willen een grote vriendenclub, die we gaan uitnodigen op onze turnfeestjes! Natuurlijk dragen onze vrienden bij waardoor wij nog fijner kunnen trainen. Van 16 januari tot en met 15 februari gaan we allemaal op zoek naar vrienden. Met de opbrengst van de actie waarborgen we financiële ondersteuning van de Turnz organisatie voor de recreatie-, wedstrijd- en topsport. Al 5 jaar turn met heel veel plezier turnen op hoog wedstrijdniveau. Met plezier ga ik bijna dagelijks naar mijn tweede huis bij TURNZ waar ik turnmaatjes van verschillende leeftijden heb, die net als ik met veel plezier leren, en die er alles voor over hebben om hun droom achterna te jagen! Help mij alsjeblieft mijn droom waar te maken door dikke maatjes te worden met mijn Topvereniging TURNZ Amsterdam Gymnastics.

De actie is afgelopen, alle vrienden, bedankt!


Vrienden 2
Punten 200

Help mij en deel deze pagina

Of kopieer en deel onderstaande link